search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Πονούσε το αυτί της, πήγε στο νοσοκομείο, της έβγαλαν μια… σαύρα (Photo)

27.06.2019 14:36
Πονούσε το αυτί της, πήγε στο νοσοκομείο, της έβγαλαν μια... σαύρα (Photo) - Media
 
Σε νοσοκομείο απευθύνθηκε μία νεαρή γυναίκα λόγω του έντονου πόνου στο αυτί της, όμως η εξέτασή της αποκάλυψε, όχι κάτι παθολογικό, αλλά έναν… εισβολέα, μια μικρή σαύρα.
 
Η γιατρός εξεπλάγη όταν διαπίστωσε… κίνηση μέσα στο αυτί της κοπέλας και αφού έριξε αναισθητικές σταγόνες, μία νοσοκόμα αφαίρεσε με τσιμπιδάκι το μικρό ερπετό.
Η 25χρονη γιατρός στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ δεν μπορεί να εξηγήσει πώς η σαύρα χώθηκε στο αυτί της κοπέλας και ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.
 
Ήταν η πρώτη της ημέρα στη δουλειά στο νοσοκομείο και αυτό ήταν πρωτοφανές περιστατικό για εκείνη. Επειδή ανησυχούσε, πήγε την ασθενή σε ειδικό γιατρό όπου επιβεβαίωσε ότι η γιατρός είχε καθαρίσει καλά το αυτί και δεν υπήρχαν υπολείμματα.
 
Η συγκεκριμένη σαύρα είναι κοινό είδος στην Ταϊλάνδη, όπου αποκαλούνται Τζινγκ Τζοκ. Το γεγονός ότι τρύπωσε στο αυτί της κοπέλας και επέζησε για δύο ημέρες προβληματίζει τους γιατρούς.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37