search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:00
MENU CLOSE

Ποια «πάει» περισσότερο η βασίλισσα Ελισάβετ; Την Κέιτ ή τη Μέγκαν;

27.06.2019 17:47
queen-kate-meghan.jpg
Πολλά σχόλια, ψίθυροι, φήμες και… κουτσομπολιά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για τις σχέσεις της βασίλισσας Ελισάβετ με τις συζύγους των εγγονών της και όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα μυστηριώδες και ενίοτε τοξικό νέφος πάνω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
 
Ωστόσο, η Ίγκριντ Σιούαρντ, εκδότης του περιοδικού Majesty, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει ακριβώς ποιες είναι οι σχέσεις με τις «νύφες» της, λέγοντας ότι «η βασίλισσα θαυμάζει την Κέιτ Μίντλετον αλλά δεν έχει στενή σχέση μαζί της, καθώς δεν έχουν πολλά κοινά» και προσθέτοντας ότι «νομίζω πως η βασίλισσα και η Κέιτ έχουν μια πιο σοβαρή σχέση, δεδομένου ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ κρατά όλες τις ελπίδες της βασίλισσας για το μέλλον και σίγουρα δεν θα ήθελε να κάνει κάτι για να διαταράξει αυτή την ισορροπία».
 
Και παρόλο που πριν από μερικές ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε στην δούκισσα του Κέμπριτζ έναν ρόλο που κατείχε επί 67 χρόνια, η ειδική σε βασιλικά θέματα δήλωσε πως η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον και η 93 Αυτού Μεγαλειότης, δεν μοιράζονται και πολλά κοινά εκτός από τα βασιλικά τους καθήκοντα και υποστήριξε πως η σχέση τους είναι πολύ πιο επίσημη. «Ο κοινός δεσμός με την Κέιτ είναι τα παιδιά της και δεν μπορώ να φανταστώ πως η βασίλισσα Ελισάβετ ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο μιλώντας γι’ αυτά. Είναι μια πολύ ντροπαλή γυναίκα».
 
Από την άλλη πλευρά, η σχέσης της βασίλισσας με την Μέγκαν Μάρκλ είναι διαφορετική, όπως φάνηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όταν πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στο Τσεσάιρ, μόλις ένα μήνα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Και φάνηκε να τα πηγαίνουν εξαιρετικά με την Μέγκαν Μαρκλ να γελάει και να ψιθυρίζει στο αυτί της βασίλισσας παρακολουθώντας μια παιδική παράσταση στα εγκαίνια μιας νέας γέφυρας στον ποταμό Μέρσεϊ.
 
«Με την Μέγκαν Μαρκλ φέρεται διαφορετικά και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να την κάνει να νιώσει σαν στο σπίτι της» είπε η Σιούαρντ. «Μοιράζονται την αγάπη τους για τα σκυλιά και η Μέγκαν Μαρκλ ξέρει πώς να την κάνει να γελάει». Εκτός όμως από τις δύο νύφες, η ειδική σε θέματα της βασιλικής οικογένειας είπε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επίσης μια στενή σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά δεν βλέπουν ο ένας τον άλλον πολύ συχνά.
 
Πηγή: AOL.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27