search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Φορτηγάκι «πέταξε» από το πορθμείο και προσγειώθηκε επάνω στο πλοίο – Απίστευτο βίντεο

28.06.2019 06:46
Τρομακτική καραμπόλα 100 αυτοκινήτων στο Τέξας – Πέντε νεκροί και 30 τραυματίες (Videos)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε πορθμείο στον Καναδά που εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Tadoussac στην πόλη Baie-Sainte-Catherine. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο το φορτηγάκι κυριολεκτικά απογειώνεται, πετάει προσγειώνεται και γίνεται σμπαράλια επάνω στο πλοίο που είχε ξεκινήσει και έφευγε.

Από τη σφοδρότατη πτώση ο οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες που έβλεπαν το αυτοκίνητο να πετάει επάνω από τα κεφάλια τους.

Όπως αναφέρουν Καναδικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα μάλλον προκλήθηκε από κάποια βλάβη στα φρένα του αυτοκινήτου, το οποίο δεν σταματούσε πουθενά. Ο οδηγός πατώντας την κόρνα και για να μην χτυπήσει κάποιον άνθρωπο αναγκάστηκε να μπει με ταχύτητα στη ράμπα και να απογειωθεί προς το πλοίο που έφευγε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:10