search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Μητέρα έπνιξε το μωράκι της με μια σφουγγαρίστρα επειδή την εμπόδιζε στις προσωπικές της υποθέσεις (Photos)

28.06.2019 08:02
Μητέρα έπνιξε το μωράκι της με μια σφουγγαρίστρα επειδή την εμπόδιζε στις προσωπικές της υποθέσεις (Photos) - Media

 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο του Νιου Τζέρσι, η μητέρα Χιδερ Ρέινολντς 41 ετών και ψυχολόγος στο επάγγελμα, έβαλε το 17 μηνών μωράκι της τον Άξελ, στο πάτωμα και στη συνέχεια του έκλεισε το στόμα και τη μύτη με μια σφουγγαρίστρα. Το μωράκι πέθανε από ασφυξία. Στη συνέχεια η Χίδερ τηλεφώνησε στην αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι την βρήκαν να κλαίει γοερά και να βαστάει στην αγκαλιά της το άψυχο πτώμα του μικρούλη.

Από τις εξετάσεις που της έγιναν στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε μεγάλη ποσόστητα αλκοόλ στο αίμα της ενώ στις εξετάσεις για ναρκωτικά βρέθηκε ότι είχε καπνίσει Κράκ.

«Τον σκότωσα γιατί ήταν εμπόδιο στις προσωπικές μου υποθέσεις» είπε στο εμβρόντητο δικαστήριο και στους ενόρκους. Η 41χρονη γυναίκα έχει σπουδάσει αναπτυξιακή ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και εργαζόταν σε νοσοκομείο δίπλα σε άλλα παιδάκια.

Την ημέρα της παιδοκτονίας ο σύζυγος της Χίδερ, Τζόζεφ, βρισκόταν σε άλλη Πολιτεία για δουλειές ενώ τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας βρισκόντουσαν στον παιδικό σταθμό.

Ο δικηγόρος της Χίδερ ζήτησε να εξεταστεί η πελάτισσα του από ειδικούς ψυχολόγους γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Πάντως στις φωτογραφίες που ανέβαζε η Χίδερ στο διαδίκτυο με την οικογένεια της, έδειχνε μια ευτυχισμένη μητέρα, ενώ και στα σχόλια έγραφε πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και κυρίως τον μικρό Άξελ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17