search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09
MENU CLOSE

«Χρυσαυγίτικες» αναρτήσεις από Υποψήφια του ΚΙΝ.ΑΛ – Η «συνταξιούχος Φώφη», ο στρατός και οι προδότες (Photos) 

28.06.2019 09:14
«Χρυσαυγίτικες» αναρτήσεις από Υποψήφια του ΚΙΝ.ΑΛ - Η «συνταξιούχος Φώφη», ο στρατός και οι προδότες (Photos)  - Media

 

Χρυσαυγίτικης αντίληψης αναρτήσεις στο Facebook της Υποψήφιας βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική Αναστασίας (Σάσας) Ευτάτογλου διακινούνται εδώ και μέρες στα Social Media. 

Η υποψήφια βουλευτής εκτός από αναφορές στους «Έλληνες στρατιωτικούς που πρέπει να εξεγερθούν» καθώς «ο λαός είναι μαζί τους για να κάνει το ιερό καθήκον απέναντι στην Πατρίδα», έχει γράψει και για την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Η ανάρτηση της κ. Ευτάτογλου είχε γίνει για τη σύνταξη που λαμβάνει η Φώφη Γεννηματά, πράγμα που δεν ισχύει. 

Γράφει η Σάσα Ευτάτογλου: Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τις πρόωρες συντάξεις, μήπως να ξεκινήσουν κόβοντας εκείνων που της έχουν πάρει καμιά εικοσαριά χρόνια πριν το όριο που έχουν καλοπληρωμένη εργασία;».

Το θέμα της «σύνταξης Γεννηματά» είχε παίξει πολύ στα ακροδεξιά ΜΜΕ και ήταν κυρίως ένα ψέμα που διακινούσαν οι ΑΝ.ΕΛ και  ο πρόεδρος τους, Πάνος Καμμένος. Η Φώφη Γεννηματά θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτήν την παραφιλολογία, είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015. 

«Έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά,  συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν» είχε πει η Φώφη Γεννηματά θέλοντας να δώσει τέλος σε όλη αυτή την άδικη συζήτηση. 

Σε άλλη ανάρτηση η κ. Ευτάτογλου κάνει λόγο για προδότες πολιτικούς κοινοποιώντας μία φωτογραφία από την σελίδα «Ομάδα ΖΗΤΑ Βετεράνοι». 

Η Σάσα Ευτάτογλου, έχει ασχοληθεί και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κοινοποιώντας μία φωτογραφία όπου πέραν του ρατσιστικού λόγου για την Βόρεια Μακεδονία παρακινούσε τους πολίτες να μην ταξιδέψουν «Στα Σκόπια για να πεινάσουν οι Σλάβοι». 

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, έχει στοχοποιηθεί όσο κανείς από εθνικιστές και ακροδεξιούς,. Τον Μάιο του 2018, είχε δεχθεί άγρια επίθεση από φασίστες στη Θεσσαλονίκη. Η κ. Ευτάτογλου είχε ασχοληθεί και με τον Γιάννη Μπουτάρη μία φωτογραφία όπου μεταξύ άλλων γράφει: Μισεί τις Εθνικές παρελάσεις, λατρεύει τις παρελάσεις των gay, Λέει τα Σκόπια Μακεδονία, θεωρεί τους Τούρκους αδελφούς, λέει ότι ο Κεμάλ ήταν Σαλονικιός και ντρέπεται που είναι Έλληνες. Και τον ψήφισαν 2 φορές για δήμαρχο. Και μετά σου λένε για όλα φταίνε οι ξένοι». Μία ανάρτηση γεμάτη ανακρίβειες και μίσος. 

Τέλος, με άλλο ποστάρισμα επιτίθεται στους «δημοσιοκάφρους». «Αφήστε τη Χρυσή Αυγή ΠΡΟΒΑΤΑ! Διαβάστε αυτά που θα έπρεπε να παίζουν παντού ΠΡΩΤΑ… δημοσιοκάφροι». 

Η ανακοίνωση της Αναστασίας (Σάσα) Ευτάτογλου

Με λύπη μου πληροφορήθηκα την ανάρτηση , η οποία μου αποδίδει την υιοθέτηση ιδεών , τις οποίες με όλη μου την μέχρι τώρα πορεία όχι μόνο δεν έχω υιοθετήσει, αλλά του εναντίου έχω πολεμήσει!

Η παραγωγή fake news απο κατασκευασμένες αναρτήσεις έχουν ως μοναδικό σκοπό την συκοφάντηση μου. Οι φερόμενες αναρτήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν αποτελούν δικές μου θέσεις, δεν ταιριάζουν με το πολιτικό και αξιακό μου πλαίσιο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την προσήλωσή μου στις δημοκρατικές ιδέες και αξίες από το γεγονός ότι έχω πολιτευτεί επανειλημμένα με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη και ως εκτούτου οποιαδήποτε θέση τρίτων, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την μέχρι τώρα πορεία μου, μοναδικό σκοπό έχει την συκοφάντηση μου.

Για άλλη μια φορά θα δώσω με περηφάνια την μάχη της προοδευτικής παράταξης όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους. Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09