search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Άγριο κράξιμο σε Χάρι και Μέγκαν: «Μουτρωμένοι» και «αγενείς»

28.06.2019 15:16
Άγριο κράξιμο σε Χάρι και Μέγκαν: «Μουτρωμένοι» και «αγενείς» - Media

 

Δεν έχει περάσει χρόνος από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνδέθηκαν με τα δεσμά του γάμου και, κατά τα φαινόμενα, τα βρετανικά ΜΜΕ τελειώνουν τον «μήνα του μέλιτος» μαζί τους, και μάλιστα με εξαιρετικά άγριο τρόπο.

Ο βετεράνος βασιλικός φωτογράφος της Sun Άρθουρ Έντουαρντς «έβγαλε τα γάντια» και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του βασιλικού ζεύγους, κατηγορώντας τη Μέγκαν και το Χάρι για κακούς τρόπους και «μούτρα».

Συγκεκριμένα, ο επι 40 χρόνια διαπιστευμένος φωτογράφος στο παλάτι είπε ότι το τελευταίο διάστημα ο Χάρι εμφανίζεται διαρκώς μουτρωμένος και ότι τόσο αυτός όσο και η Μέγκαν παραμελούν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Ο παλιός Χάρι δεν υπάρχει πλέον και μοιάζει να έχει ξεχάσει ότι το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης», έγραψε ο Έντουαρντς, ενώ χαρακτήρισε ως «απίστευτη» την απουσία της Μέγκαν από την υποδοχή του ζεύγους Τραμπ.

Προσέθεσε δε ότι η απόφαση του ζεύγους να επιτρέψει μόνο έναν φωτογράφο για την πρώτη εικόνα του νεογέννητου Άρτσι ήταν τόσο προσβλητική για τον ίδιο που δεν έθεσε καν υποψηφιότητα για να είναι εκείνος που τα τράβαγε τις φωτογραφίες.

Σημειώνεται ότι ο Έντουαρντς έχει φωτογραφήσει οκτώ νεογέννητα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο τον Χάρι. Καταλήγοντας, ο φωτογράφος καλεί το ζευγάρι να καλέσει τους εκπροσώπους του τύπου και να ξεκαθαρίσει τι σύμβαίνει.

Πληροφορίες: Yahoo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11