search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Εντυπωσιακό βίντεο: Ανατίναξαν ό,τι είχε απομείνει από τη γέφυρα Μοράντι στη Γένοβα

28.06.2019 15:24
Πρόγραμμα «Γέφυρα»: Πότε ξεκινούν οι επιδοτήσεις των δόσεων από 300 έως 600 ευρώ το μήνα - Media

 

Η γέφυρα Μοράντι, από την οποία διήρχετο τμήμα του αυτοκινητόδρομου που κατέρρευσε πέρσι, παρασέρνοντας στον θάνατο 43 ανθρώπους, αποτελεί πια παρελθόν.

Έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα, η τσιμεντένια γέφυρα σωριάστηκε προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, καθώς επιλέχθηκε να κατεδαφιστεί με τη χρήση εκρηκτικών.

Από την έκρηξη και την κατάρρευση της ογκώδους τσιμεντένιας κατασκευής υψώθηκε ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα σειρήνες έδιναν την οριστική προειδοποίηση. Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση περίπου 3.500 ανθρώπων από την περιοχή, ενώ πολλοί είχαν καλύψει τα παράθυρα και τις πόρτες με πλαστικά προστατευτικά, για να μην εισέλθει σκόνη στα σπίτια τους. Άλλα οικήματα που βρίσκονταν ακριβώς κάτω από τη γέφυρα είχαν εκκενωθεί ήδη από τις 14 Αυγούστου, όταν κατέρρευσε το τμήμα της γέφυρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51