search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ – Φεύγει για Σαουδική Αραβία

28.06.2019 16:49
Επίσημα τέλος ο Λουτσέσκου: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Media

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδος!

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επόμενος προορισμός του Λουτσέσκου είναι η Σαουδική Αραβία. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του δεδομένου πως δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποχωρήσει νωρίτερα…

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Λουτσέσκου συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και έθεσαν επί τάπητος το εν λόγω θέμα.

Από την συζήτηση των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάποια αλλαγή στα δεδομένα και ως εκ τούτου ο Ρουμάνος αποχωρεί μετά από δύο σεζόν από την Τούμπα, σύμφωνα με το Sdna.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29