search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Άδωνις και Μπογδάνος συμφωνούν: «Για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη “ευθύνεται” ο ΣΥΡΙΖΑ» (Video)»

28.06.2019 18:17
Άδωνις και Μπογδάνος συμφωνούν: «Για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη "ευθύνεται" ο ΣΥΡΙΖΑ» (Video)» - Media

 

Στην άποψη ότι για το θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη «ευθύνεται» ο ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του κ. Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση άρχισε με τον Κ. Μπογδάνο να θυμάται την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και την άμεση πρόσκληση που δέχθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη να συμμετάσχει στον ραδιοφωνικό σταθμό που ετοίμαζε εκείνο το διάστημα. Στο σημείο αυτό συμπλήρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης δέχθηκαν «ελεεινό πόλεμο» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ά. Γεωργιάδης υπερθεμάτισε, λέγοντας ότι ο Θ. Αναστασιάδης «κυνηγήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τρόπο που λίγοι άνθρωποι μπορεί να έχουν κυνηγηθεί σε αυτή τη ζωή. Πιστεύω ότι για το θάνατό του ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Εννοώ ψυχολογικά τον επιβάρυνε τόσο πολύ, του δημιούργησε τόσο φόβο τέτοιο ψυχικό φόρτο από αυτό το ανηλεές κυνηγητό που στο τέλος ο άνθρωπος έσκασε», και αναφέρθηκε και σε έτερο εκλιπόντα, τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, για τον οποίο είπε ότι του έκαναν «bullying» για τη Novartis, με τον Κ. Μπογδάνο να συμφωνεί, επικαλούμενος μάλιστα τον Πλάτωνα, τον Πυθαγόρα και τον ιερό Χρυσόστομο.

 

Άδωνης και Μπογδάνος υποστηρίζουν ότι ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Θέμου from Documento News on Vimeo.

Πηγή βίντεο: Facebook/Documento News

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:30