search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:29
MENU CLOSE

Ρόδος: Πέθανε 55χρονος από φαγητό σε εστιατόριο

28.06.2019 18:19
Ρόδος: Πέθανε 55χρονος από φαγητό σε εστιατόριο - Media

 

Τραγική κατάληξη για έναν 55χρονο Βολιώτη, είχε η απόφασή του να δειπνήσει σε κέντρο εστίασης της Ρόδου, πριν από ένα περίπου μήνα, αφού την ώρα του φαγητού, κομμάτι της τροφής φέρεται να εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης η οποία δε μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος 55χρονος που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Τη στιγμή του περιστατικού έκαναν όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο, απέλπιδες προσπάθειες για την εξαγωγή του κομματιού του φαγητού, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Επειδή στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, μέχρι και χθες που επήλθε δυστυχώς το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Σάββατο, αναμένεται μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, να έρθει η σορός του στον Βόλο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του. Ο άτυχος οικογενειάρχης είχε σύζυγο και ένα παιδί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27