search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Έλενα Χριστοπούλου: Αβέβαιο το μέλλον στο GNTM μετά το «διπλό φάουλ»

29.06.2019 12:21
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων, μετά το εξώδικο που απέστειλε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», κατόπιν της συνέντευξης του Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα!» και τη δημοσιογράφο Διονυσία Ζαπατίνα, το μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM είναι αβέβαιο. Όπως εκείνη αποκάλυψε, τόσο η εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου στη Φαίη Σκορδά όσο και το εξώδικο που απέστειλε στην Ελεονώρα Μελέτη, έχουν θεωρηθεί ως φάουλ από τον σταθμό.

Η παρουσιάστρια του «Μετά τα μεσάνυχτα», κατά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Znews, δεν είχε ενημερωθεί από τον Alpha για την κίνηση της Έλενας Χριστοπούλου.

Άλλωστε, ο όμιλος του Alpha έχει εξαγοραστεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία έχει στην κατοχή της και το Star.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:31