search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12
MENU CLOSE

Ζήστε το όνειρό σας στη χώρα του ψευδεπίγραφου

30.03.2012 08:59
Ζήστε το όνειρό σας στη χώρα του ψευδεπίγραφου  - Media

Το κράτος δεν μπορεί να βρει τις 40.000 που δεν είναι ανάπηροι αλλά θα εισπράξουν κανονικά από το πτωχό, διάτρητο και καθόλου τίμιο ταμείο της πολιτείας τις αναπηρικές τους συντάξεις.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Το κράτος δεν μπορεί να βρει τις 40.000 που δεν είναι ανάπηροι αλλά θα εισπράξουν κανονικά από το πτωχό, διάτρητο και καθόλου τίμιο ταμείο της πολιτείας τις αναπηρικές τους συντάξεις. Σαράντα χιλιάδες Έλληνες, από αυτούς που δεν τα έφαγαν όλοι μαζί, θα περάσουν ένας προς έναν κανονικά και με τον νόμο από τα άδεια ταμεία του Δημοσίου να εισπράξουν τα επίχειρα της αλητείας, της διαπλοκής, της πελατειακής σχέσης κράτους – πολίτη, της κοινωνικής συγκάλυψης. Ανοιχτομάτηδες τυφλοί, κατοστάρηδες κουτσοί, δεξιόχειρες και αριστερόχειρες παντός καιρού θα απλώσουν τα χέρια τους να εισπράξουν τη μείωση των μισθών των ιδιωτικών υπαλλήλων, των μισθωτών, των νεοδιοριζόμενων, των συνταξιούχων, δίχως ντροπή, δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΥΓ.: Υπάρχει λύση: Αν σας κόβουν τους κανονικούς σας μισθούς, τις νόμιμες συντάξεις, σας φορολογούν και τον αέρα που αναπνέετε, η λύση είναι μια: δηλώστε «μαϊμού» εργαζόμενοι να εισπράττετε το όλον του μισθού σας δίχως περικοπές, δηλώστε «μαϊμού» συνταξιούχοι να κατοχυρώσετε τη σύνταξή σας, δηλώστε «μαϊμού» ανάπηροι να κερδίζετε δίχως σταγόνα ιδρώτα το επίδομά σας! Ζήστε το όνειρό σας στη χώρα του ψευδεπίγραφου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09