search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Αποχωρεί και αυτός από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

29.06.2019 13:44
Παναγιώτης Χατζηδάκης: Αποχωρεί και αυτός από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Media

 

Την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στον αέρα του “Καλύτερα δε γίνεται”, αφήνοντας για λίγο “κόκαλο” τη Ναταλία Γερμανού.

«Η φετινή χρονιά με την Ελένη ήταν εποικοδομητική, γεμάτη, ουσιαστική. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου έκαναν την πρόταση και χαίρομαι που τη δέχτηκα κιόλας. Είναι αυτό που πολλές φορές το λες και ακούγεται το ίδιο πάντα, αλλά όταν συμβαίνει πραγματικά, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί αυτή η αλήθεια γιατί πολλές φορές λες ότι περάσαμε πολύ καλά, ενώ μπορεί να μην έχεις περάσει και καλά.

Και όταν έρχεται η στιγμή να θες το πεις πραγματικά, λες πώς θα το πω τώρα διαφορετικά για να φανεί έτσι ότι ήταν αληθινό. Σε όλες τις δουλειές πολύ σημαντικό είναι η χημεία των ανθρώπων, όταν τα έχεις καλά με τους άλλους είναι ευλογία. Και ευτυχώς φέτος ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι, ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον.

Του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Εγώ αυτό που κρατάω πολλές φορές και αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτό που έγινε τι σου αφήνει. Κι επειδή εγώ είμαι γεμάτος από αυτό, αισθάνομαι πολύ καλά. Πήρα αυτά που ήθελα και από τη στιγμή που πήρα αυτά που ήθελα, πολύ ωραία θα ήταν να συνέχιζα, αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα πολλά πράγματα που είμαι πολύ καλύτερα για να κάνω κάτι επόμενο. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και με τον εαυτό μου», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21