search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω λόγια ρε παιδιά!» – Το συγκινητικό ευχαριστώ για το τέλος της εκπομπής του (Photo)

29.06.2019 16:34
Τηλεόραση: Εμπάργκο Alpha στον Νίκο Μουτσινά - Media

 

Το «Για την παρέα», μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της χρονιάς, έριξε αυλαία για το καλοκαίρι το απόγευμα της Παρασκευής. Παρά τα όσα ακούγονται, ο Νίκος Μουτσινάς ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Φανερά συγκινημένος ο παρουσιαστής/ηθοποιός, πόσταρε στο Instagram φωτογραφία με τους Alcatrash και τη Βάνια, όπου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του.

«Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!  Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα?», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος.

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:32