search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:04
MENU CLOSE

Ψεύτικη η είδηση με τον άνδρα στη φωλιά της αρκούδας – Τι πραγματικά συνέβη (Photos/Video)

30.06.2019 08:22
Ψεύτικη η είδηση με τον άνδρα στη φωλιά της αρκούδας - Τι πραγματικά συνέβη (Photos/Video) - Media

 

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για άνδρα ο οποίος επιβίωσε ένα μήνα αιχμάλωτος σε φωλιά αρκούδας βαριά τραυματισμένος και τελικά διασώθηκε από κυνηγούς κοντά στη ρωσομογγολική μεθόριο.

Μετά τον αρχικό θόρυβο που προκάλεσε η ιστορία, εκφράστηκαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να είναι αληθινή.

Σύμφωνα με τον αρχίατρο νοσοκομείου της πόλης Ακτομπέ στο Καζακστάν, ο 41χρονος άνδρας δεν έπεσε ποτέ θύμα αρκούδας αλλά υποφέρει από χρόνια ψωρίαση και άλλες σοβαρές επιπλοκές.

Η συγκεκριμένη εκδοχή φαίνεται πολύ περισσότερο αληθοφανής καθώς σε βίντεο που φαίνεται ο 41χρονος ακούγεται κάποιος στο παρασκήνιο να μιλά την τοπική καζακική διάλεκτο.

Ερευνητές πήγαν στην πόλη και μίλησαν με τον αρχίατρο ο οποίος επέμεινε ότι ο Αλεξάντρ είναι χρόνια ασθενής, και εκτός από ψωρίαση πάσχει από βαριά κατάθλιψη και άλλα ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην δέχεται φαρμακευτική αγωγή και να μην σηκώνεται από το κρεβάτι.

Όταν η κατάσταση του επιδεινώθηκε διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αφού υπεβλήθη σε θεραπεία πήρε εξιτήριο υπό την φροντίδα της μητέρας του.

Ακόμη, ο αρχίατρος ανέφερε ότι έχει διαταχθεί έρευνα για το ποιος υπάλληλος τον βιντεοσκόπησε και διέρρευσε το υλικό και πως όταν βρεθεί θα απολυθεί.

Τέλος, γείτονές του και παλιοί συμφοιτητές του αναγνώρισαν τον Αλεξάντρ στο επίμαχο βίντεο καθώς ο ίδιος είχε σπουδάσει στο τοπικό πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε το 1998.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:02