search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Δάκρυσε στο τέλος της εκπομπής της – Έριξε αυλαία με αναφορά σε Καλημέρη – Μαραγκουδάκη!

30.06.2019 11:44
Χρηστίδου: Τα backstage της φωτογράφισης, τα τεστ για Covid-19 και οι αποκαλύψεις (Video) - Media

 

Τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν έπεσαν στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, στο φινάλε, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το κανάλι, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

«Ήρθε αυτή η συγκινητική στιγμή… Νιώθω πολύ αμήχανα με αυτά τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω το OPEN, που σε μία αρχή δύσκολη, η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ μεγάλη. Από τη διοίκηση, τον Τζώνη και την Άλκηστη που ξεκινήσαμε μαζί και τώρα όλες οι αλλαγές που γίνονται και όλες οι προσπάθειες… Να τους ευχαριστήσω πολύ γιατί μετά από έξι χρόνια με εμπιστεύτηκαν πάρα πολύ και μου έδωσαν την εκπομπή των ονείρων μου και με τους ανθρώπους που ήθελα και έτσι όπως την οραματίστηκα. Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς γιατί μας βοηθήσατε, μας στηρίξατε, ήσασταν δίπλα μας και σας ευχαριστούμε πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15