search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

«Στο διάλειμμα έγινε χαμός…» – Το άγνωστο περιστατικό από τη Φωλιά των Κου Κου!

30.06.2019 12:40
Σέρρες: Χειροπέδες σε 64χρονο που γκρέμισε χελιδονοφωλιά και σκότωσε νεογνό (Photo) - Media

 

Στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί σήμερα με το «Έθνος της Κυριακής» μίλησε ο αρχισυντάκτης της εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες και έκανε τους οικοδεσπότες της εκπομπής Καραβάτου – Κατσούλη να «παγώσουν». 

Ποιο ήταν το πιο αστείο και ΚουΚου περιστατικό που δεν το έδειξαν οι κάμερες και έχει να θυμηθεί από τη φετινή σεζόν;

Καθημερινά έχουμε κάποιες ειδήσεις σε countdown. Μια μέρα, λοιπόν, στο νούμερο 1 είχαμε μια κυρία που αποτύπωνε γελοιογραφίες πάνω σε ποτήρια. Κάναμε έκπληξη στους παρουσιαστές και βγάλαμε στον αέρα δύο ποτήρια με τις γελοιογραφίες τους.

Δεν είχα δει τα ποτήρια πιο πριν και η αλήθεια είναι πως οι γελοιογραφίες δεν έμοιαζαν καθόλου με την Κατερίνα και τον Κρατερό. Για την ακρίβεια ήταν η αποτύπωση της χειρότερής του εκδοχής. Όταν, λοιπόν, τα είδαν στον αέρα, ειδικά της Κατερίνας δεν της άρεσε καθόλου. Στον αέρα το υποστήριξαν μια χαρά, αλλά στο διάλειμμα έγινε χαμός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52