24/02/2020 05:43:11

Ιστορικό βίντεο με τον πατέρα της δημοσίευσε η Φώφω Γεννηματά

Ιστορικό βίντεο με τον πατέρα της δημοσίευσε η Φώφω Γεννηματά  - Media
 
Ογδόντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που γεννήθηκε ο Γιώργος Γεννηματά και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, περιέγραψε την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1993, παραθέτοντας, μάλιστα, και ένα βίντεο από την ομιλία αυτή.
 

«80 χρόνια από τη γέννηση του Γιώργου Γεννηματά. Ταξιδεύοντας για την Κρήτη φέρνω στη μνήμη μου τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στις εκλογές του 1993, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο. Η πλατεία ήταν κατάμεστη, με δυσκολία ανοίξαμε τις πόρτες του αυτοκινήτου και μόλις άρχισε να μιλάει, σείστηκε το Ηράκλειο. ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
 
Έμελλε να είναι η τελευταία του ανοιχτή ομιλία. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές τη ΝΔ του κ.Μητσοτάκη, που παρέδιδε τότε μια Ελλάδα σε κρίση. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεννηματάς, ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, πέτυχε να βάλει τις βάσεις για την οικονομική πολιτική που οδήγησε τη χώρα στην ένταξη στην ΟΝΕ εξασφαλίζοντας παράλληλα εργασιακή ειρήνη. Το θετικό έργο της παράταξης μας έχει σφραγίδα ανεξίτηλη. Κανείς δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία.
 
Η προοδευτική μας ταυτότητα είναι η περηφάνια μας. Ο τόπος χρειάζεται και τώρα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής», έγραψε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά και δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ένα βίντεο από την ομιλία του Γιώργου Γεννηματά το 1993 στο Ηράκλειο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.