search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:29
MENU CLOSE

Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: Εκαναν το πάρτι του μυστικού τους γάμο στη Νάξο (Photo, Video)

30.06.2019 15:38
Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος: Εκαναν το πάρτι του μυστικού τους γάμο στη Νάξο (Photo, Video) - Media
 
Τη Νάξο επέλεξαν να Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος για να γιορτάσουν τον γάμο τους μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.
 
Το ζευγάρι, που έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, έκανε το βράδυ του Σαββάτου το after wedding πάρτι, έχοντας μαζί του τους φίλους του, ανάμεσά του η Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
 
Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε σε InstaStory, μια υπέροχη φωτογραφία του ζευγαριού.
 
Η φωτογραφία…
Στη φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου, απεικονίζεται η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο να προχωρούν δίπλα δίπλα. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πανέμορφη μέσα στο λευκό της outfit, έχοντας τα μαλλιά της σπαστά με δυο τούφες πιασμένες στο πίσω μέρος. Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια boho εμφάνιση, φορώντας λευκό τοπ και τούλινη φούστα, τα οποία συνδυάστηκαν ιδανικά με σανδάλια.
 
…Και ο χορός

Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνεται η Βάσω Λασκαράκη να χορεύει σε κρητικούς ρυθμούς, ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος με τους φίλους τους χτυπούν παλαμάκια. Το ζευγάρι, που πρόσφατα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον μυστικό γάμο, φαίνεται τρισευτυχισμένο και διασκεδάζει με την ψυχή του, αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής του.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26