search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Περιπολικά-παγίδες: Έπεσε σε μάντρα γιατί δεν έπιασαν τα φρένα (Video)

30.06.2019 17:14
Κιλκίς: Κατασχέθηκαν 87 κιλά καπνού και 3.364 πακέτα λαθραίων τσιγάρων  - Media
 
Σε ένα απίστευτο τροχαίο ενεπλάκη το πλήρωμα ενός περιπολικού στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, ο οδηγός του αναγκάστηκε να ρίξει το περιπολικό πάνω σε στη μάντρα μίας πολυκατοικίας, καθώς δεν έπιαναν τα φρένα του.
 
Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το Open TV και ο αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλιφέρης έχει καταγραφεί τραυματισμένο το πλήρωμα του περιπολικού. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου το πλήρωμα του περιπολικού βρισκόταν στην οδό Δίστομου όταν όπως υποστηρίζουν δεν λειτούργησαν τα φρένα με τον οδηγό να αναγκάζεται να ρίξει το όχημα στην μάντρα της πολυκατοικίας. «Ο αστυνομικός είπε πως δεν λειτουργούσαν τα φρένα…» ανέφερε στην κάμερα του Open TV ένας αυτόπτης μάρτυρας.
 

Ως φέρετρο παρομοίασε το περιπολικό που ενεπλάκη στο τροχαίο σε ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. Μέσω ανακοίνωσης της η Ελληνική Αστυνομία τονίζει πως δεν υπήρχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο περιπολικό. Για την ακριβή περιγραφή της κατάστασης του οχήματος, παραγγέλθηκε σχετική πραγματογνωμοσύνη ενω για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
 
Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:34