search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο…

02.04.2012 16:27
oldphotos13331108421.jpg

Ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Λυκουρέντζου για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στο ΑΣΕΠ και στις διαδικασίες επιλογής.

Ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Λυκουρέντζου για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε στο ΑΣΕΠ και στις διαδικασίες επιλογής. Μίλησε για έλλειψη διαφάνειας που επικρατεί στις προσλήψεις, με αφορμή την «γκάφα» του κόμματός του για τις εποχικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, και δημιούργησε πολλά ερωτήματα για τις μετεκλογικές προθέσεις της Νουδούλας. Λες και δεν είχε διατελέσει μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή ο Λυκουρέντζος που έστειλε το ΑΣΕΠ στα Τάρταρα, βγαίνει ως πολέμιος των παλαιοκομματικών μεθόδων που ακολουθεί η κυβέρνηση (!!!) μέσω του ΑΣΕΠ. Αυτοί είναι ικανοί ακόμη και να το καταργήσουν…   Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:03