search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Σκλαβενίτης: Διαψεύδει ότι παραχωρεί το 70% της εταιρείας σε Γάλλους

01.07.2019 08:12
Σκλαβενίτης: Το μεγαλύτερο deal διάσωσης επί ελληνικού εδάφους ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις - Media

 

Απολύτως κατηγορηματικά διαψεύδεται από έγκυρες πηγές της οικογένειας Σκλαβενίτη σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου , σύμφωνα με το οποίο η αλυσίδα Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη πρόκειται να περάσει σε ποσοστό 70% σε γαλλικά χέρια.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν μιλώστας στο euro2day.gr ότι «δεν υπάρχει απολύτως τίποτα». Εκφράζουν την απορία τους για το τι εξυπηρετεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα και σημειώνουν πως ορισμένες «λεπτομέρειες» που αναφέρονται σε αυτό, όπως π.χ. η δήθεν υπογραφή μνημονίου κατανόησης κ.ά, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.

Το Euro2day.gr επικοινώνησε επίσης με αρμόδιες τραπεζικές πηγές, καθώς η Υπαεργαγορές Σκλαβενίτης έχει προέλθει από τη διάσωση της Μαρινόπουλος και κινείται με business plan εγκεκριμένο από τις τράπεζες. Αντίθετα με τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα, τραπεζικά στελέχη δήλωσαν απόλυτη άγνοια, τονίζοντας ότι θα θεωρούσαν απίθανο η Σκλαβενίτης να έχει ξεκινήσει τέτοιου είδους συζητήσεις χωρίς να έχει ενημερώσει τις πιστώτριες τράπεζες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36