27/05/2020 16:35:34

Σκλαβενίτης: Διαψεύδει ότι παραχωρεί το 70% της εταιρείας σε Γάλλους

Σκλαβενίτης: Διαψεύδει ότι παραχωρεί το 70% της εταιρείας σε Γάλλους - Media

 

Απολύτως κατηγορηματικά διαψεύδεται από έγκυρες πηγές της οικογένειας Σκλαβενίτη σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου , σύμφωνα με το οποίο η αλυσίδα Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη πρόκειται να περάσει σε ποσοστό 70% σε γαλλικά χέρια.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν μιλώστας στο euro2day.gr ότι «δεν υπάρχει απολύτως τίποτα». Εκφράζουν την απορία τους για το τι εξυπηρετεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα και σημειώνουν πως ορισμένες «λεπτομέρειες» που αναφέρονται σε αυτό, όπως π.χ. η δήθεν υπογραφή μνημονίου κατανόησης κ.ά, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.

Το Euro2day.gr επικοινώνησε επίσης με αρμόδιες τραπεζικές πηγές, καθώς η Υπαεργαγορές Σκλαβενίτης έχει προέλθει από τη διάσωση της Μαρινόπουλος και κινείται με business plan εγκεκριμένο από τις τράπεζες. Αντίθετα με τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα, τραπεζικά στελέχη δήλωσαν απόλυτη άγνοια, τονίζοντας ότι θα θεωρούσαν απίθανο η Σκλαβενίτης να έχει ξεκινήσει τέτοιου είδους συζητήσεις χωρίς να έχει ενημερώσει τις πιστώτριες τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.