search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Ο «πατέρας» του Game of Thrones: Το διαδίκτυο είναι τοξικό – Οι παλιοί θαυμαστές των κόμικς δεν ήταν

01.07.2019 18:33
Ο «πατέρας» του Game of Thrones: Το διαδίκτυο είναι τοξικό – Οι παλιοί θαυμαστές των κόμικς δεν ήταν - Media

 

Την δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones έδωσε ο δημιουργός της σειράς Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Ο συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς μίλησε στο Maltin on Movies όπου ισχυρίστηκε ότι το διαδίκτυο δημιούργησε ένα τοξικό περιβάλλον για το Game of Thrones σε σύγκριση με παλαιότερες πλατφόρμες αναφοράς θαυμαστών.

«Το διαδίκτυο είναι τοξικό με τέτοιο τρόπο που οι παλιοί θαυμαστές των κόμικς δεν ήταν. Υπήρχαν διαφωνίες. Υπήρχαν διαμάχες, αλλά με τίποτα δεν έβλεπες την τρέλα του διαδικτύου», είπε.

Οι θαυμαστές του Game of Thrones ήταν τόσο απογοητευμένοι από την τελευταία σεζόν που συγκεντρώθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές απαιτώντας να ξαναγραφεί από πιο «ικανούς συγγραφείς».

Αυτό προκάλεσε την Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) να αποκαλέσει «ασεβείς» τους θαυμαστές αυτούς, ενώ ο Κιτ Χάριγκτον (Τζον Σνόου) δήλωσε ότι όποιος παραπονιέται «να πάει να …).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24