28/03/2020 22:54:28

Πολική αρκούδα επιτίθεται σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου – Την έσωσε μια… σκούπα (Video)

Πολική αρκούδα επιτίθεται σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου – Την έσωσε μια… σκούπα (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο της Μόσχας, την ώρα που οι υπάλληλοι του κήπου είχαν μπει στα κλουβιά των άγριων ζώων και τα καθάριζαν. Δυο από τους υπαλλήλους εισήλθαν στο τεράστιο κλουβί της πολικής αρκούδας. Το ζώο είχε μπει μέσα στη φωλιά του και δεν έβγαινε έξω. Κάποια στιγμή η μια από τις δυο υπαλλήλους βγήκε από τον χώρο και τότε το τεράστιο ζώο έκανε την εμφάνιση του.

Κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο η οποία συνέχιζε να σκουπίζει το χώρο. Όταν το είδε η αρκούδα είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

Τότε από ένστικτο η υπάλληλος προέταξε την ξύλινη σκούπα που κρατούσε προς τη μουσούδα του ζώου. Η αρκούδα αιφνιδιάστηκε και έκανε πίσω. Με ψυχραιμία η υπάλληλος κρατούσε την σκούπα μπροστά στο πρόσωπο του τεράστιου ζώου αλλά πρόσεχε οι κινήσεις της να μην είναι κοφτές και ξαφνικές για να μην εκνευριστεί η αρκούδα.

Τότε εμφανίστηκε και η άλλη υπάλληλος. Οι δυο γυναίκες ψύχραιμα έκαναν μικρά βηματάκια προς την έξοδο φροντίζοντας συνεχώς να έχουν την αρκούδα στο οπτικό τους πεδίο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.