search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Λασίθι: Στον Εισαγγελέα ένας 81χρονος – Παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονη

02.07.2019 06:49
Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της ότι ασέλγησε σε βάρος των παιδιών τους - Media

 

Μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του, ένα ηλικιωμένος παιδόφιλος επιχείρησε να παρασύρει ένα 15χρονο κορίτσι κάνοντάς του ανήθικες προτάσεις, σε κοινότητα του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος είδε το ανήλικο κορίτσι να παίζει με τα αδέλφια της ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τους κέρασε παγωτά και μπανάνες και έπειτα, προσπάθησε με τη βία να φιλήσει στο στόμα την 15χρονη, η οποία αντέδρασε.

Ο ηλικιωμένος, ωστόσο, επέμεινε, δίνοντας 50 ευρώ στο ανήλικο κορίτσι για να του επιτρέπει να ασελγήσει πάνω της.Η 15χρονη αρνήθηκε, ωστόσο, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τη φιλήσει. Τότε, το κορίτσι άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να ακινητοποιήσουν τον ηλικιωμένο και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Ο δράστης, που σύμφωνα με την εφημερίδα “Ανατολή” δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκου και τον άφησε ελεύθερο, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40