search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Πόσο χρονών κάνετε αυτή τη γυναίκα; Μια σπάνια ασθένεια την κάνει να μοιάζει ηλικιωμένη (Photos)

02.07.2019 07:05
Πόσο χρονών κάνετε αυτή τη γυναίκα; Μια σπάνια ασθένεια την κάνει να μοιάζει ηλικιωμένη (Photos) - Media

 

Η Σάρα Γέρτς ζει στη Μινεσότα. Είναι μια νεαρή γυναίκα που εάν κάποιος τη δει από πίσω δεν θα την κάνει επάνω από 30 χρονών. Όταν όμως η Σάρα γυρίσει και την αντικρίσει τότε θα δει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η Σάρα όμως δεν είναι ηλικιωμένη. Είναι μόλις 28 χρονών αλλά πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο. Το πρόσωπο της δείχενι γερασμένο και είναι γεμάτο ρυτίδες ενώ το δέρμα σε όλο το κορμί της έχει ζαρώσει σαν να είναι δέρμα ηλικιωμένου ανθρώπου.

Το σύνδρομο Ehlers-Danlos, χαρακτηρίζεται από 13 κατά βάση κληρονομικές, διαταραχές των συνδετικών ιστών του σώματος που προσβάλλουν κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς δεν αποκτούν εμφανή συμπτώματα, η Σάρα αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή του συνδρόμου, με αποτέλεσμα το δέρμα της να «κρέμεται».

Και δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Η Σάρα έχει ουσιαστικό πρόβλημα αφού δυσκολεύεται ακόμη και να φάει.

Χρειάζεται ιατρική βοήθεια και για το λόγο αυτόν έχει ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω instagram προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει μια επέμβαση που θα την ανακουφίσει.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει, καθώς ένιωσα πως αυτός είναι ο πραγματικός και αυθεντικός μου εαυτός. Θέλω όλοι να νιώσουν όπως κι εγώ» λέει η ίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38