search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16
MENU CLOSE

«Στα τάρταρα» το ηθικό στη Χρυσή Αυγή – Μιχαλολιάκος: «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις» (Video)

02.07.2019 12:52
«Στα τάρταρα» το ηθικό στη Χρυσή Αυγή - Μιχαλολιάκος: «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις» (Video) - Media

 

Με εξαιρετικά χαμηλές προσδοκίες και «διαλυμένο» το ηθικό φαίνεται πως κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η Χρυσή Αυγή.

Έχοντας ήδη δεχτεί ένα ισχυρό «χαστούκι» στις ευρωεκλογές και με την εικόνα της καταρρακωμένη από τις απολογίες των μελών του πυρήνα Νίκαιας, που εξελίχθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου «Βατερλό» για τους νεοναζί, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως θεωρεί εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο το νεοναζιστικό του μόρφωμα να μείνει εκτός Βουλής.

Ο ιστότοπος της Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, jailgoldendawn.com, σημειώνει ότι, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν οριακή είσοδο των νεοναζί στη Βουλή, ο Μιχαλολιάκος προετοιμάζει τους οπαδούς της οργάνωσης για “ηρωική έξοδο” από τη Βουλή.

«Έτσι, σε εκδήλωση στον Άλιμο, ο υπόδικος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του απαγγέλλοντας στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη από το ποίημα “Απολείπειν ο θεός Αντώνιον” με κατάληξη το γνωστό “Αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια που χάνεις…”.

“Ό,τι και να γίνει [στις εκλογές], επί επτά ολόκληρα χρόνια τα εθνικιστικά λάβαρα ήταν ψηλά στον ουρανό της Ελλάδος” είπε ο Μιχαλολιάκος, εννοώντας από το 2012 που η οργάνωση μπήκε στη Βουλή μέχρι το 2019, που πλέον ακόμα και ο ίδιος εκτιμά ότι θα είναι η στιγμή της “ηρωικής εξόδου”», σημειώνει το jailgoldendawn.com.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12