27/01/2020 15:23:32

Οριστική άδεια στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ΕΣΡ

One Channel: Η επίσημη πρεμιέρα τον Νοέμβριο - Η μεγάλη καινοτομία - Media

 

Οριστική άδεια εθνικής εμβέλειας στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου το ΕΣΡ με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια χορηγεί στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ ΑΕ οριστική άδεια, από τη στιγμή που δεν υπήρξε καμία ένσταση . Η 117/209 απόφαση του ΕΣΡ αναφέρει πως η Αρχή “ανακηρύσσει οριστικώς προεπιλεγείσα για τη χορήγηση της άδειας που προκηρύχθηκε με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την μοναδική υποψήφια εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».”

H διαδικασία υποβολής ενστάσεων έληξε την 1η Ιουλίου χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό και πλέον η εταιρεία για να εκπέμψεi το σήμα του One σε όλη την Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ από τα 35 εκατ. ευρώ που κοστίζει η άδεια, στα δημόσια ταμεία με τον απαραίτητο έλεγχο του ΕΣΡ επί των οικονομικών μέσων. Μέτα ακολουθεί η δημοσίευση και στο ΦΕΚ της απόφασης του ΕΣΡ. Πλέον όμως όλα είναι τυπικά.

Πηγή: typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.