search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:48
MENU CLOSE

Παππάς σε Αντετοκούνμπο: «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;» (Video)

02.07.2019 13:08
Αντετοκούνμπο: Θα αντάλλασσα το MVP με το χρυσό στην Κίνα - Media

 

O Νίκος Παππάς είχε κερδίσει με 33-0 σε μονό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια. Τον προκάλεσε ξανά, ο MVP του ΝΒΑ αρνήθηκε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέγραψε ακόμα ένα 20-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!  

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε μια απίθανη ιστορία απέναντι στον Νίκο Παππά στα Σεπόλια όπου  και μεγάλωσε… Τότε, ο άσος του Παναθηναϊκού τον είχε κερδίσει 33-0 και αυτό όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!

Τα χρόνια πέρασαν, ο Νίκος Παππάς… προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ανέβασε ένα απολαυστικό video στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ.

2008: 33-0
2019: 20-0 (λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου»

Τι είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:48