search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Το «ευχαριστώ» του Πολάκη στον Τσίπρα για την κάλυψη που του παρείχε

03.07.2019 06:10
Το «ευχαριστώ» του Πολάκη στον Τσίπρα για την κάλυψη που του παρείχε - Media

 

Την ανάγκη να εκφράσει δημόσια το «ευχαριστώ» του στον Αλέξη Τσίπρα για την πλήρη κάλυψη που του παρείχε για όλα όσα έχει γράψει και έχει πει κατά καιρούς ένιωσε ο Παύλος Πολάκης μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΪ.

«Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο “να μαζέψω” έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του» είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για τον «αψύ ύφος» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Κατά τον κ. Πολάκη, δε, οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που έκαναν τις ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα «νικήθηκαν κατά κράτος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:37