search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Το (χαμηλόφωνο) μήνυμα από την πλατεία Εξαρχείων που στέλνει ο Θάνος Πλεύρης (Video)

03.07.2019 07:42
Το (χαμηλόφωνο) μήνυμα από την πλατεία Εξαρχείων που στέλνει ο Θάνος Πλεύρης (Video) - Media

 

Το τέλος της ανομίας και του «άβατου» των Εξαρχείων προανήγγειλε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Θάνος Πλέυρης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει το θέμα των Εξαρχείων πολύ ψηλά στην ατζέντα με πολλά στελέχη και τον ίδιο τον αρχηγό της να έχουν «ξεσπαθώνουν» συχνά προαναγγέλλοντας την «ανακατάληψη» της περιοχής.

Ο ίδιος σε μία προσπάθεια να δείξει την προσωπική του γενναιότητα βρέθηκε ο ίδιος στην πλατεία για να μαγνητοσκοπήσει το μήνυμά του.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο υλικό, έχει μετά βίας ξημερώσει και η πλατεία είναι έρημη. Επίσης ο βουλευτής μιλάει χαμηλόφωνα και κοιτάζει νευρικά πίσω του.

Είναι τελικά συνήθης πρακτική όταν ένας πολιτικός γνωρίζει ότι κάπου δεν θα γίνει δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, να κάνει αστραπιαίες «επισκέψεις» πολύ νωρίς το πρωί. Όπως ακριβώς έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μάτι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55