search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Το πάρτι γενεθλίων της Ιμέλντα Μάρκος μετατράπηκε σε εφιάλτη – Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 130 καλεσμένοι

03.07.2019 08:29
Το πάρτι γενεθλίων της Ιμέλντα Μάρκος μετατράπηκε σε εφιάλτη - Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 130 καλεσμένοι - Media

 

Το πάρτι για τα 90ά γενέθλιά της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων Ιμέλντα Μάρκος δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 130 φίλοι και υποστηρικτές της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στη Μανίλα εξαιτίας πιθανής τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το Reuters τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων στην περιοχή Πάσιγκ γέμισαν ασθενείς με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

«Το φαγητό ίσως να είχε χαλάσει, όμως παραμένουμε ακλόνητοι], είπε η κόρη της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων στους καλεσμένους που παρέμειναν στο πάρτι, σύμφωνα με τα σχόλια που αναρτήθηκαν κάτω από τη ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης στο Facebook.

«Ας φροντίσουμε αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και να αναμένετε ότι θα τους επισκεφθούμε όλους», πρόσθεσε.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός DWIZ μετέδωσε ότι η Ιμέλντα Μάρκος είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν παρουσίασε συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59