search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:27
MENU CLOSE

«Εγκλήματα»: Η επιστροφή της σειράς και ο πρωταγωνιστής που θα λείπει

03.07.2019 15:20
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα «Εγκλήματα» κινδύνεψαν να κοπούν στην αρχή λόγω χαμηλής τηλεθέασης - Media

 

Τα ελληνικά κανάλια και οι επιτυχημένοι σεναριογράφοι που όλα αυτά τα χρόνια τους χάρισαν μεγάλες επιτυχίες έχουν για τα καλά μπει στο τριπάκι των sequels.

Μετά το «Καφέ της Χαράς», το «Λόγω Τιμής» και την «Πολυκατοικία» που αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στην επόμενη χρονιά, έντονα ακούγεται πως μία ακόμα λατρεμένη σειρά των ’90s ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Ο λόγος για τα «Εγκλήματα». Οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Κώστα Κόκλα σχετικά, με τον ίδιο να δηλώνει πως όλα εξαρτώνται από τη πρόθεση του δημιουργού της σειράς και το κατά πόσο ο ίδιος αισθάνεται πως θέλει πράγματι να γράψει νέα επεισόδια.

Τόνισε δε, πως ο «χασάπης» είναι θετικός στο να επιστρέψει η σειρά.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με την Υρώ Μανέ, η οποία σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να δει τα «Εγκλήματα» να επιστρέφουν.

«Εγώ δεν είμαι υπέρ όλου αυτού, το να γίνονται επανεκδόσεις. Γιατί τα πράγματα έχουν ολοκληρωθεί, έχουν τελειώσει. Ποιος ο λόγος να γυρνάς πίσω αντί να κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο και κάτι σύγχρονο; Φυσικά, τα ‘Εγκλήματα’ έχουν γράψει ιστορία αλλά πρέπει να μείνουν εκεί που είναι, στα 20 χρόνια πριν. Έχουν χαρακτηρίσει και έχουν τοποθετηθεί σε μια εποχή συγκεκριμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι, το μόνο βέβαιο είναι πως και να δούμε την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει όπως τόσο πολύ θέλει το κοινό, η τηλεοπτική Φλώρα δεν θα είναι εκεί.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:25