search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή 17χρονο μοντέλο από καρκίνο

04.07.2019 07:42
Έφυγε από τη ζωή 17χρονο μοντέλο από καρκίνο - Media

 

Την τελευταία της πνοή μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο άφησε τα γνωστό μοντέλο Υβέτ. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Κρίστι Κρανά. Η κηδεία της 17χρονης καλλονής θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από τη ζωή το μοντέλο μας, Υβέτ, μετά από εννιά μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο. Μόλις 17 χρόνων. Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κουράγιο στην υπέροχη μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!», έγραψε η καθηγήτρια του μόντελινγκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48