search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Η θέση της ΝΔ είναι ίδια με αυτήν του ΔΝΤ

04.07.2019 08:22
Τζανακόπουλος: Η θέση της ΝΔ είναι ίδια με αυτήν του ΔΝΤ - Media

 

«Είναι τεράστιο θέμα οι δηλώσεις (Μπάμπη) Παπαδημητρίου. Η θέση της ΝΔ είναι ίδια με αυτή του ΔΝΤ. Με βάση το καταστατικό του Ταμείου η πιστοληπτική γραμμή ισοδυναμεί με μνημόνιο»: αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο News 24/7 ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, στην Α’ Αθηνών.

Ο Δ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη, μετά τη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Τη μια λέει ότι για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να μειωθούν οι φόροι και την άλλη ότι θα μειωθούν οι φόροι μόλις έρθει η ανάπτυξη» είπε ο κ. Τζανακόπουλος -σημειώνει η ιστοσελίδα του News247- καταλογίζοντας, όπως είπε, αντιφατικότητα και ανειλικρίνεια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στις ελαφρύνσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με το που βγήκε η χώρα από τα μνημόνια και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν προεξοφλούνται», τόνισε, σχολιάζοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν αυτοδυναμία της ΝΔ ενώ χαρακτήρισε εφικτή την πολιτική ανατροπή.

Σε σχέση με το ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι η πολιτική του κατεύθυνση ταυτίζεται με τη Δεξιά.

Για το Ελληνικό, κατηγόρησε την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι «τα έκαναν μαντάρα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι προσπάθησαν να παρακάμψουν τη νομοθεσία και υπέγραψαν μια κάκιστη σύμβαση για να επιταχυνθεί η επένδυση. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είχε υπόνοιες ότι τελικά η εταιρία είναι αυτή που δεν θέλει να προχωρήσει την επένδυση, δημιουργώντας συνεχώς εμπόδια και θέτοντας υπερβολικές απαιτήσεις. «Η ανακοίνωση της Lamda επιβεβαιώνει τις υπόνοιές μας ότι η εταιρία είναι σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουν οι όροι της σύμβασης», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10