search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33
MENU CLOSE

«Ψάξτε εκεί που κοιτάζει ο άγγελος» – Το Βατικανό αποφάσισε να ανοίξει μια κρύπτη για να εντοπίσει ένα χαμένο κοριτσάκι

04.07.2019 08:52
«Ψάξτε εκεί που κοιτάζει ο άγγελος» - Το Βατικανό αποφάσισε να ανοίξει μια κρύπτη για να εντοπίσει ένα χαμένο κοριτσάκι - Media

 

Η ιστορία της Εμανουέλα Ορλάντι συντάραξε την Ιταλία πριν από 36 χρόνια. Η Εμανουέλα ήταν τότε 14 χρονών και επέστρεφε σπίτι της από το ωδείο όπου παρακολουθούσε μαθήματα φλάουτου. Το κοριτσάκι δεν εμφανίσθηκε ποτέ στην οικογένεια της. Χάθηκε. Σαν να άνοιξε η γη και να το κατάπιε. Δεν το είδε ποτέ ξανά κάνεις. Τότε οι γονείς της κίνησαν γη και ουρανό, μαζί με την αστυνομία προκειμένου να βρουν το παιδί ή έστω κάποιο ίχνος του. Τίποτε ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Τα χρόνια πέρασαν και το μαράζι έτρωγε τους γονείς. Γνώριζαν ότι το κοριτσάκι τους είχε πεθάνει αλλά ικέτευαν να βρουν έστω κάποιο του ρούχο, κάτι να θάψουν.

Μέχρι που κάποια στιγμή μετά από κάποιους μήνες η οικογένεια έλαβε μια επιστολή από άγνωστο αποστολέα που έλεγε «για να βρείτε την κόρη σας ψάξτε εκεί που δείχνει ό άγγελος» Η επιστολή συνοδευόταν από μια φωτογραφία ενός αγάλματος αγγέλου.

Οι γονείς έψαξαν κάθε τετραγωνικό μέτρο της πόλης της Ρώμης για να εντοπίσουν το άγαλμα και όταν το βρήκαν ζήτησαν από το Βατικανό να τους επιτρέψει να ανοίξουν τους δυο τάφους, τις δυο κρύπτες που είχε απέναντι του και κοίταζε το άγαλμα του αγγέλου.

Τότε το Βατικανό δεν έδωσε την άδεια. Απάντησε αρνητικά. Οι γονείς δεν το έβαλαν κάτω και συνέχιζαν να διαμαρτύρονται στην Αγία Έδρα να τους επιτραπεί να ανοίξουν τις 2 κρύπτες.

Στις 11 Ιουλίου παρουσία δυο δικηγόρων του Βατικανού, οι γονείς πήραν την άδεια και θα ανοίξουν τις κρύπτες μήπως και βρουν μέσα τους κάποιο ίχνος από το μικρό κοριτσάκι τους.

Η υπόθεση θυμίζει λίγο «κώδικα Ντα Βίντσι» όμως πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που το τέλος της θα αποκαλυφθεί σύντομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33