search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Τον πυροβολούσε ενώ βρισκόταν στο έδαφος – Του έδωσε τη χαριστική βολή

04.07.2019 12:25
Αδελφοκτονία στην Κρήτη: Τον πυροβολούσε ενώ βρισκόταν στο έδαφος – Του έδωσε τη χαριστική βολή - Media

 

Από μικρή απόσταση- υπολογίζεται μικρότερη των δύο μέτρων- πυροβόλησε αρχικά τον αδερφό του στον θώρακα ο 49χρονος από την Ασή Γωνιά, ο οποίος δεν σταμάτησε στον έναν πυροβολισμό, που ήταν ούτως ή άλλως θανατηφόρος, αλλά έδωσε και τη χαριστική βολή στον άτυχο 72χρονο, πυροβολώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι κι ενώ το θύμα βρισκόταν στο έδαφος!

Σύμφωνα με το patris.gr, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την αστυνομική έρευνα και την εξέταση της σορού του άτυχου ηλικιωμένου από τον ιατροδικαστή. Τα ευρήματα αυτά σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο για μανία του δράστη, ο οποίος δεν σταμάτησε βλέποντας τον αδερφό του να ψυχορραγεί, αλλά ήθελε να μην αφήσει περιθώρια να ζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος πυροβολισμός, στον θώρακα, έπληξε το ήπαρ και έκοψε την κοιλιακή αορτή. Χτύπημα, το οποίο χαρακτηρίζεται θανατηφόρο από τον ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη. Ακολούθησαν οι τρεις πυροβολισμοί στο κεφάλι στον άτυχο 72χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα χέρια του αδερφού του.

Εντωμεταξύ, ο 49χρονος προσήχθη τη Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος τού άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Την ώρα που ο δράστης της άγριας δολοφονίας βρισκόταν ενώπιον του εισαγγελέα, δεκάδες συγγενείς και συγχωριανοί του 72χρονου τον συνόδευαν στην τελευταία του κατοικία.

Όπως έγραψε χθες η «Π», τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν προχθές στο κέντρο του χωριού και συγκεκριμένα στην πλατεία όπου συνήθιζε να πηγαίνει ο άτυχος ηλικιωμένος. Μετά από μία έντονη λεκτική διαμάχη που είχαν δράστης και θύμα, ο 49χρονος με ένα πιστόλι των 9 mm τον πυροβόλησε συνολικά τέσσερις φορές.

Κάτοικοι της Ασή Γωνιάς που βρίσκονταν σε ένα κοντινό καφενείο άκουσαν τους πυροβολισμούς, θεώρησαν, όμως, αρχικά ότι επρόκειτο για «μπαλοθιές», μέχρι που περαστικοί είδαν τον 72χρονο να κείτεται νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Όπως προέκυψε από τις πληροφορίες που δόθηκαν, ο δράστης, αμέσως μετά την πράξη του, απομακρύνθηκε από το σημείο με μία μηχανή και χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την πρώτη στιγμή στο χωριό έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ο 49χρονος αναζητήθηκε στο σπίτι και σε ένα ξυλουργείο που διατηρούσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες μετά και αφού είχαν δοθεί στοιχεία του οχήματος στην Αστυνομία, ο δράστης του φονικού παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Αποκόρωνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21