search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Τι τέρας είναι αυτό; – «Εξωγήινο» πλάσμα εντοπίζεται σε σπίτι (Video)

04.07.2019 17:43
Τι τέρας είναι αυτό; - «Εξωγήινο» πλάσμα εντοπίζεται σε σπίτι (Video) - Media
 
Ένα παράξενο πλάσμα, που μοιάζει “εξωγήινο” και προκαλεί ανατριχίλα, καταγράφηκε σε σπίτι στην Ινδονησία, με το εν λόγω βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.
 
Ο Χάρι Τοάε ενώ καθόταν πριν λίγες εβδομάδες στο σπίτι του στο Μπαλί διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι ένα περίεργο πλάσμα “έκοβε βόλτες” στο ταβάνι. Είχε δύο φτερά και τέσσερα τριχωτά άκρα σαν πλοκάμια.
 
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού το αγνώστου ταυτότητας πλάσμα φαινόταν να ψάχνει ένα ασφαλές μέρος για να μείνει, γιατί εκείνο το βράδυ ο καιρός ήταν βροχερός.
 

“Το άφησα να μείνει στο σπίτι αλλά μόνο για το βράδυ. Δεν ήθελα να τρομάξει τους καλεσμένους μου. Δεν έμοιαζε με κάτι που να έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω ότι έρχεται από αυτή τη γειτονιά” δήλωσε ο Τοάε.
 
Όσον αφορά στο τι είναι, ενδέχεται να ανήκει στην οικογένεια των σκόρων (νυχτοπεταλούδων) και φαίνεται να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά με ένα είδος που λέγεται Creatonotos gangis, το οποίο ζει στη νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία.
 
Πηγή: news247.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10