search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Και όμως ο κοντούλης Σαρκοζί εμφανίσθηκε… υψηλότερος από την Κάρλα Μπρούνι σε φωτογράφηση για το Paris Match

05.07.2019 06:52
Γαλλία-Covid-19: «Στον πάγο» τα σχέδια για επαναλειτουργία των γαλλικών εστιατορίων - Media

 

Η Κάρλα Μπρούνι είναι μια πανέμορφη γυναίκα που κάποτε μάλιστα ήταν και μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι το ύψος της ξεπερνάει το 1.75. Ο σύζυγος της ο Νικολά Σαρκοζί είναι ένας πολιτικός ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή ανέλαβε και το τιμόνι της Γαλλίας.

Ο Νικολά είναι γνωστό σε όλους ότι είναι κοντούλης. Πολύ κοντούλης. Και τι έγινε με αυτό θα πείτε. Τόσοι μεγάλοι άνδρες της ιστορίας ήταν κοντούληδες. Φυσικά και δεν έγινε κάτι, όμως στο πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match, η 1.75 Κάρλα φαίνεται κοντύτερη δίπλα στον Σαρκοζί ο οποίος μάλιστα δείχνει να την περνάει ένα κεφάλι. Η Κάρλα σε μια φωτογραφία σκύβει στο λαιμό του κατά 10 εκατοστά κοντύτερου της Νικολά.

Η φωτογραφία αυτή είχε μάλλον αρνητικό αντίκτυπο στο αναγνωστικό κοινό. Όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν η Κάρλα να σκύβει στο λαιμό του Νικολά.

Το περιοδικό αναγκάστηκε λοιπόν να αποκαλύψει το μυστικό της φωτογραφίας, το οποίο ήταν ένα… σκαλοπάτι.

Για να φωτογραφηθεί λοιπόν το ζεύγος, ο Νικολά ανέβηκε σε ένα σκαλοπάτι και ήταν ψηλότερος από τη σύντροφο του. Εκείνη πατούσε στο πάτωμα και εκείνος σε ένα σκαλοπάτι.

«Ορισμένοι ένιωσαν έκπληξη που είδαν τον Νικολά Σαρκοζί να είναι ψηλότερος από τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι. Στη φωτογραφία που διαλέξαμε ο Σαρκοζί ήταν ένα σκαλί πάνω από τη Μπρούνι σε σκάλα του σπιτιού τους» εξήγησε το περιοδικό για τη φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούνιο.

Βέβαια αυτή είναι η δεύτερη φορά που το περιοδικό φιλοξενεί το ζευγάρι. Την προηγούμενη είχα βάλει το χεράκι του το photoshop και έδειχνε Νικολά και Κάρλα να περπατούν σε μια παραλία με τον Νικολά να είναι λιγάκι ψηλότερος από το μοντέλο, κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει αφού του «ρίχνει» σχεδόν ενάμισι κεφάλι στο ύψος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:23