search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Κούγιας για ξυλοδαρμό Αδαμαντίδη: Ο Θέμης δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο

05.07.2019 07:35
Κούγιας για ξυλοδαρμό Αδαμαντίδη: Ο Θέμης δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο - Media

 

 

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον εντολέα του και θύμα ξυλοδαρμού, Θέμη Αδαμαντίδη, να είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με επιχειρηματία το οποίο και αθέτησε, διαψεύδει σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το απόγευμα της Πέμπτης στην Καλλιθέα, όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Στη συνέχεια, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο Θέμης Αδαμαντίδης να μεταφερθεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.

Μετά το περιστατικό, διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Αδαμαντίδη να χρωστά λεφτά σε επιχειρηματία κέντρων διασκέδασης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μού είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Πηγή: ethnos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:08