search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:13
MENU CLOSE

«Είχα φαγούρα»: Η δικαιολογία επιδειξία που αυνανιζόταν σε λεωφορείο

05.07.2019 08:28
«Είχα φαγούρα»: Η δικαιολογία επιδειξία που αυνανιζόταν σε λεωφορείο  - Media

 

Χειροπέδες σε έναν νεαρό που άρχισε να αυνανίζεται σε λεωφορείο στη Ρόδο μπροστά σε μια έντρομη επιβάτιδα, με την δικαιολογία ότι είχε… φαγούρα στα γεννητικά του όργανα, πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 21χρονος έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, ενώ το λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας βρισκόταν εν κινήσει.

Την καταγγελία έξανε μια 21χρονη η οποία ειδοποίησε τις αρχές λέγοντας ότι ο νεαρός σάτυρος είχε αποκαλύψει το σε στύση μόριό του μέσα στο λεωφορείο και πως κατά τη διάρκεια της διαδρομής το κρατούσε με το χέρι του και αυνανιζόταν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου πήγαν στο Μανδράκι και συνέλαβαν τον 21χρονο ο οποίος κατά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε ότι είχε έντονη φαγούρα και γι’ αυτό άγγιξε το μόριό του. Η δικαιολογία του φαίνεται πως δεν έπεισε τους αστυνομικούς, που τον έστειλαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας, η οποία στη συνέχεια τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00