search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Στενό μαρκάρισμα στην Αγγελική Νικολούλη από τον ΑΝΤ1

05.07.2019 09:35
Στενό μαρκάρισμα στην Αγγελική Νικολούλη από τον ΑΝΤ1 - Media

 

Αυτή κι αν είναι τηλεοπτική… βόμβα! Ο ΑΝΤ1 θέλει την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Δεν πρόλαβε να λήξει καλά καλά το συμβόλαιο της δημοσιογράφου με τον Alpha και άρχισαν οι ασφυκτικές μετεγγραφικές πιέσεις.

Ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει την Ελληνίδα Μις Μαρπλ, προσθέτοντας στο δυναμικό του ακόμα ένα μεγάλο όνομα και ένα πρότζεκτ με φανατικούς τηλεθεατές. Το ραντεβού με τη διοίκηση έγινε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, το deal δεν έκλεισε, αφού η Αγγελική Νικολούλη δέχεται pressing και από τον ΣΚΑΪ. H ίδια ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί το επόμενο βήμα της καριέρας της και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ιδανικές συνθήκες

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» αποτελεί εδώ και χρόνια μήλον της Έριδος για τα κανάλια, ωστόσο, φέτος οι συνθήκες για να… μετακομίσει είναι ιδανικές, αφού στην πρώτη κουβέντα που έκανε με τη διοίκηση του Star -που εξαγόρασε τον Alpha- για την ανανέωση του συμβολαίου της της ζήτησαν «ψαλίδισμα» του μισθού της κατά 30%.

Η Αγγελική «κράτησε» την προσφορά και στη συνέχεια κατηφόρισε προς τα νότια για μια συζήτηση με τον ΣΚΑΪ που έδειξε τη διάθεση να της παρέχει ό,τι επιθυμεί και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό! Για να δούμε, λοιπόν, τι θα αποφασίσει τελικά: ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ ή να παραμείνει στον Alpha;

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:53