search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:21
MENU CLOSE

ΗΠA: Ανθρωποκυνηγητό για γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το τοποθέτησε πάλι στο ψυγείο (Video)

05.07.2019 10:01
ΗΠA: Ανθρωποκυνηγητό για γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το τοποθέτησε πάλι στο ψυγείο (Video) - Media

 

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει μια γυναίκα μέσα σε σούπερ μάρκετ να βρίσκεται μπροστά από ένα ψυγείο με παγωτά, να το ανοίγει, να παίρνει ένα κυπελλάκι, να το γλείφει και στη συνέχεια να το ξαναβάζει μέσα στο ψυγείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, όπως αναφέρει το protothema.

Οι αρχές ανέφεραν πως η γυναίκα αντιμετωπίζει μια κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και είκοσι χρόνια. Είναι επίσης πιθανόν να της καταβληθεί πρόστιμο έως και 10.000 δολάρια.
Το παγωτό ήταν γεύση βανίλιας ενώ είχε κομματάκια σοκολάτας. Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα ενώ το βίντεο κυκλοφόρησε στο twitter και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

«Η ασφάλεια του παγωτού είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Η παραβίαση των κανόνων υγιεινής δεν είναι αστείο και δεν θα ανεχτούμε καμία παραβίαση των προϊόντων μας», δήλωσε η εταιρεία που παρασκευάζει τα παγωτά συμπληρώνοντας επίσης πως έχει αποσύρει όλα τα παγωτά που υπήρχαν σε εκείνο το ψυγείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20