search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16
MENU CLOSE

Γεννηματά: O Τσίπρας νομίζει ότι ανήμερα της επετείου του δημοψηφίσματος μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες

05.07.2019 11:08
Γεννηματά: O Τσίπρας νομίζει ότι ανήμερα της επετείου του δημοψηφίσματος μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες  - Media

 

«Τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ». Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην εταιρεία Πλαστικών Mornos, στο Σχηματάρι.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής. «Έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα, στην επέτειο του δημοψηφίσματος, μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες. Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής», σημείωσε.

Λίγο αργότερα, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, στους οποίους τόνισε ότι η χρήσιμη ψήφος για τα εργασιακά δικαιώματα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. «Εμείς είμαστε το αντίβαρο απέναντι στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Ανάπτυξη χωρίς κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που ρυθμίζουν τις αμοιβές και τις εργασιακές σχέσεις δεν νοείται», υποστήριξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Επίσης, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε επιχείρηση πρέπει να απολαμβάνουν οφέλη από τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Έβαλαν πλάτη και τώρα δικαιούνται αποκατάσταση των αμοιβών τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16