search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Happy Day: Αποχώρηση – έκπληξη από την εκπομπή (Video)

05.07.2019 11:22
Τσιμτσιλή: Στο… παρά πέντε και χωρίς μακιγιάζ στον αέρα του Happy Day - Τι συνέβη (Video/Photo) - Media

 

Την αποχώρησή του από το Happy Day ανακοίνωσε στο φινάλε της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσι μτσιλή να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της με την απόφαση αυτή.

«Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς τα νομίζαμε και αλλιώς τελικά μας προέκυψαν, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάποιες φορές έχει ανατροπές», είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο, λέγοντας τα εξής:

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33