search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Έκρηξη με τρεις νεκρούς στη νότια Τουρκία

05.07.2019 12:36
Έκρηξη με τρεις νεκρούς στη νότια Τουρκία - Media

 

Τρεις Σύροι σκοτώθηκαν όταν αυτοκίνητο εξερράγη στη νότια Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, με τον Τούρκο πρόεδρο να κάνει λόγο για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια.

Κατά την έκρηξη, που σημειώθηκε στην πόλη Ρεϊχανλί, τραυματίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι η έκρηξη ίσως συνδέεται με τρομοκρατία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα μέσα στο αυτοκίνητο.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τα γραφεία του κυβερνήτη της επαρχίας, γύρω στις 13.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από την τουρκική τηλεόραση φαίνονται φλόγες και πυκνός καπνός να υψώνεται από το όχημα ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26