search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Ένας ακόμη θάνατος στην θάλασσα – Τελευταίο μπάνιο για γνωστό Λαμιώτη

05.07.2019 13:27
Φθιώτιδα: Ένας ακόμη θάνατος στην θάλασσα - Τελευταίο μπάνιο για γνωστό Λαμιώτη - Media

 

Στο θλιβερό κατάλογο με τα θύματα στις Ελληνικές παραλίες, δυστυχώς προστέθηκε ένας ακόμη άτυχος άνθρωπος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής από την παραλία της Κουβέλας Ραχών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για 80χρονο από την περιοχή που είχε αναζητήσει λίγη δροσιά στην παραλία τη ζεστή αυτή ημέρα του Ιουλίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το θλιβερό αυτό συμβάν, που ήρθε ένα μόλις 24ωρο αργότερα από το θάνατο 75χρονου Λαμιώτη στο Αχλάδι, διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Το τελευταίο μπάνιο

Το τραγικό συμβάν έγινε στο Αχλάδι της ανατολικής Φθιώτιδας. Ο 74χρονος Λαμιώτης Βασίλης Χαϊμάνης είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στο Αχλάδι, όπου διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγός του η οποία ήταν έξω στην παραλία, δεν τον έβλεπε στο σημείο που κολυμπούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο 74χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα και βρέθηκε αρκετή ώρα αργότερα σε άλλο σημείο, αρκετά μακριά από εκεί που είχε πάει για μπάνιο.

Είχε ήδη κινητοποιηθεί το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ από τη σύζυγό του, ωστόσο όταν έφτασαν στο Αχλάδι δεν μπόρεσαν να προφέρουν κάποια βοήθεια.

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι και ο γιατρός που ήταν στην παραλία του Αχλαδίου προσπάθησε να επαναφέρει τον 74χρονο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Όταν ο ηλικιωμένος Λαμιώτης διακομίστηκε στο ΚΥ Στυλίδας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει αν πρόκειται για πνιγμό ή για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Χαϊμάνη έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό επαγγελματία, άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:36