search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της και του… έκοψε το μόριο

05.07.2019 13:40
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media
 
Μία γυναίκα έκοψε το πέος του συζύγου της στην Ουγκάντα όταν εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της σαν τιμωρία επειδή εκείνη έπινε διαρκώς.
 
Η Μπεατρίς Άτσεν, 35 ετών, επέστρεψε σπίτι στις 10 το βράδυ και απαίτησε από τον άνδρα της να της κάνει σεξ.
 
Ο 46χρονος Μόζες Όκοτ, ένας φιλήσυχος αγρότης, ο οποίος κοιμόταν καθώς από το πρωί κυνηγούσε και όταν επέστρεψε σπίτι έφαγε και ξάπλωσε να κοιμηθεί, καταγγέλλει ότι η γυναίκα του τού επιτέθηκε στον ύπνο του.
 
Όταν εκείνη έφθασε σπίτι, του φώναξε να της ανοίξει την πόρτα. Είχε ήδη ξυπνήσει για να δει το παντελόνι του μέσα στο αίμα. Η γυναίκα το έσκασε και διαφεύγει της σύλληψης ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, σύμφωνα με την Daily Monitor.
 
Το θύμα θεωρεί ότι η γυναίκα του προχώρησε σ’ αυτήν την επίθεση ως εκδίκηση για την τιμωρία που της επέβαλε να απέχει από το σεξ λόγω του αλκοολισμού της. “Ως άνδρας δεν θα το ανεχόμουν πια, οπότε αποφάσισα να απέχω από το σεξ με την ελπίδα ότι θα συμμορφωθεί” δήλωσε ο άνδρας.
 
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όκοτ υφίσταται ενδοοικογενειακή βία, καθώς πριν από έναν χρόνο η Μπεατρίς του επιτέθηκε ξανά και του έσπασε την κλείδα.
 
Όπως είπε ο πρόεδρος του μικρού χωριού στα βόρεια της Ουγκάντα, είναι σύνηθες φαινόμενο η ενδοοικογενειακή βία εκεί και πως οι γυναίκες είναι το ίδιο πότες με τους άνδρες
 
Ο Μόζες πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τη σύζυγό του ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία.
 
Πηγή: Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43