search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων στην ΕΡΤ

05.07.2019 13:56
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων στην ΕΡΤ - Media

 

Ειδική σύσκεψη για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι συνεργασίες της ΕΡΤ με ομάδες της Super League 1 και Super League 2.

Η ΕΡΤ προσφέρει στο ελληνικό κοινό δωρεάν πρόσβαση στο λαοφιλέστερο αθλητικό προϊόν. Μετά την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων και την εισαγωγή αγώνων play off και play on, το πρωτάθλημα της Super League 1 αποκτά ακόμη μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ έναντι της Super League 2 και αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές των ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για την απόκτηση του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους από την δημόσια τηλεόραση.

Για όλες τις περιπτώσεις ζητήθηκε από το ΔΣ της ΕΡΤ, σε συνεδρίασή του μετά τις εκλογές, και πάντως έγκαιρα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαος Παππάς, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33