search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Δεσμεύομαι για την επαναφορά της Νοσηλευτικής Σχολής στη Σπάρτη

05.07.2019 16:17
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

 

Για τις επόμενες κινήσεις του στη Λακωνία και τις σκέψεις των Λακώνων πολιτών μίλησε σε συνεντεύξεις του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Απόσπασμα από συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelin 107.3 fm Κύθηρα:

Ειλικρινής και εποικοδομητική η σχέση μου με τους Λάκωνες πολίτες

Από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με την πολιτική έχω κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των Λακώνων πολιτών και έχω ανταποδώσει με διάφορους τρόπους την αγάπη αυτή. Νομίζω ότι η σχέση μου με τους πολίτες ήταν και παραμένει ειλικρινής και εποικοδομητική. Άλλες φορές τα κατάφερα, άλλες όχι. Σίγουρα όμως δεν υπήρξε δόλος σε ό,τι έκανα, γιατί πρόκειται για μια πορεία αγάπης, φιλίας, συντροφικότητας.

Οι άμεσες δεσμεύσεις μου ως βουλευτής του νομού Λακωνίας

Δυστυχώς, με τον ΣΥΡΙΖΑ η Λακωνία βίωσε την εμπειρία της απομάκρυνσης του Τμήματος Νοσηλευτικής από την Σπάρτη. Δεσμεύομαι, αν εκλεγώ βουλευτής, ότι την επόμενη μέρα θα καταθέσω τροπολογία για την επαναφορά της Σχολής στη Σπάρτη. Το δεύτερο που θα κάνω θα είναι να στηρίξω τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της Λακωνίας. Θέλω να στηρίξω όσο μπορώ τους αγρότες στο πλαίσιο πιστοποίησης του ελαιόλαδου, της ελιάς και των παραγώγων. Συγχρόνως θέλω να βοηθήσω τον κτηνοτροφικό τομέα. Η επίλυση του ζητήματος των εισαγωγών κρεάτων και κτηνοτροφικών προϊόντων αποτελεί μεγάλο στοίχημα. Όλα αυτά πρέπει να διασφαλιστούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως κατάφερε να κάνει η Ευρωβουλευτής μας, Εύα Καϊλή με τη φέτα. Τέλος, πρέπει και θα προσπαθήσω να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία των δύο νοσοκομείων του νομού.

Απόσπασμα από συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Τσιρίγο 105.6 fm:

Διαχρονική η σχέση αγάπης και σεβασμού με τους Λάκωνες πολίτες

Θα ήθελα, πηγαίνοντας στην κάλπη, να σκεφτεί ο Λάκωνας πολίτης αν ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ως βουλευτής, ήταν χρήσιμος στον νομό και αν οι δράσεις και η κοινωνική του προσφορά ήταν ανάλογες με τις δυνατότητες που υπήρχαν. Νομίζω ότι με διακρίνουν η σοβαρότητα, η ωριμότητα και η μετριοπάθεια που χρειάζεται η πολιτική σκηνή του τόπου. Στις 7 Ιουλίου ζητάω από τους συμπολίτες μου να επιβεβαιώσουν την πολυετή αμφίδρομη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχουμε. Τους υπόσχομαι για άλλη μια φορά ότι ούτε θα τους προδώσω ούτε θα χαθώ από δίπλα τους. Αυτός είναι ο όρος που διατηρώ διαχρονικά και που με το πέρασμα του χρόνου δυναμώνει όλο και περισσότερο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:45